TEWOSU UTRECHT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 4782 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij TeWoSu Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

3 sep 2022 om 0:48 Verse sushi, goed bereid. Niet heel bijzonder, maar gewoon prima voor de prijs.
15 aug 2022 om 11:19 Pokebowl was nice, nothing too special but good quality (rice should have been a bit colder). Portion was a bit on the smaller side but good for a meal.
14 aug 2022 om 6:20 De gefrituurde hapjes waren niet lekker. Vooral veel paneermeel. Poke bowl was klein maar ok. Sushi waren ok. Al met al niet zo.
13 aug 2022 om 1:48 Terrible… doubtful quality of fish .. dried out tempura, surimi sticks instead of “crab” . Looks cheap and tastes bad.
6 aug 2022 om 10:55 Heerlijke pokebowls. Erg lekker. We moesten wel lang wachten op de bezorging, maar was t wachten meer dan waard. En de bezorgtijden stond ook netjes op de site aangegeven.
23 jul 2022 om 6:17 Deze keer echt niet lekker; te dikke rijstlaag en de ebi rol was bitter. Ik vermoed dat de paneer om de garnaal verbrand is (net te lang gefrituurd) Normaal ben ik fan, maar nu gewoon erg teleurgesteld.
22 jul 2022 om 12:40 Prima!
18 jul 2022 om 11:56 Niet de beste sushi die ik ooit heb besteld, wel lekker, en ik heb wel het idee dat de prijs-kwaliteit oke is hier
11 jul 2022 om 11:03 Zeer lekkere sushi en de bezorging was veel sneller dan verwacht. Dus helemaal prima!
10 jul 2022 om 20:11 Heel goed!
4 jul 2022 om 7:53 Ebi tempura, spring roll en boontjes waren behoorlijk afgekoeld en moesten opgewarmd worden. Er zat geen wasabi bij de levering. Smaak was voor de rest prima!