TEWOSU UTRECHT

TEWOSU UTRECHT Teppanyaki, Wok en Sushi.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 4318 beoordelingen
17 okt 2020 om 21:19 veel verse groente, erg lekker eten!
16 okt 2020 om 20:49 Prima
16 okt 2020 om 20:19 Zoals altijd top!
12 okt 2020 om 22:24 Heerlijk eten, lekker warm en snel bezorgd!
10 okt 2020 om 20:16 Eten was goed, enige minpunt, we kregen witte rijst in plaats van de bestelde noedels.
10 okt 2020 om 20:06 Sushi schotel 2pers erg lekker, meer dan genoeg voor 2 pers. Wokschotel pepper beef met noodles heerlijk
10 okt 2020 om 3:35 De rijst was vrij plakkerig en de vis heeft weinig smaak. Jammer aangezien de vele beoordelingen
8 okt 2020 om 22:05 De rijst was papperig, voorderest prima
8 okt 2020 om 20:54 Heerlijk goed eten
8 okt 2020 om 20:18 Lekker, warm. Genoeg vlees en groente, helaas wel champignons terwijl ik geen champignons had doorgegeven.Verder prima!
8 okt 2020 om 19:07 Alles zat onder de saus van de gebakken garnalen. Sushi was erg plakkerig leek niet vers. Erg jammer dit zijn we niet gewend! Wij bestellen hier al heel lang ook bij me ouders altijd maar dit nog niet eerder mee gemaakt.
6 okt 2020 om 8:05 De sushi smaakte naar supermarkt en totaal niet vers, het wokgerecht had geen smaak en was voornamelijk kleffe rijst, en dit was gaan lekker waardoor alles doorweekt was van de saus, onder andere de loempias